zondag 18 juli 2010

De islam in nederland?

Het moge duidelijk zijn; iedere religie en dat wat er voor moet doorgaan heeft een zeker effect op de volgeingen en op de maatschappij.
Zo is er een direct verband tussen protestantisme en werkmentaliteit.

Er zijn een slordige 180 nationaliteiten in nederland met veel religies.
Een springt eruit door het geweld wat zij voortbrengt in de landen waar zij aanhang heeft: dat is de islam.

Zo het ultieme doel van sommige religies is tot een hogere ontwikkeling te komen of een betere samenleving te scheppen, us die van de islam er een van moord en doodslag.
De tekst van de koran letterlijk genomen is er maar een enkele uitleg mogelijk, en dienen alle andere of bekeerd te worden of afgemaakt te worden.

En dat gebeurt dan ook; zie de landen algerije, Iran Pakistan en straks als de legers weg zijn Afghanistan en Irak; opkpmend met ster: Somalie.

Zolang er groepen zijn die winnen leven ze in een moord roes.
Maar als ze verliezen; ticket KLM naar  Amsterdam en zijn het plotseling vluchtelingen.

Een vlichteling is iemand die voor oprukkend geweld, of droohte of natuurramp zijn land uitvlucht, naar de eerste plek waar dat  niet is.
Dat is niet eerst 10 landen overslaan en dan in Amsterdam aankomen.

Dan komen ze aan in een land, waar de bevolking--volgens hun eigen waardering--bestaat uit hoeren varkens an apen.hand geven schijnt ook een probleem te zijn.

Er is na jaren gastarbeiders nog steeds geen behoorlijke vreemdelingen wet gemaakt.
Ik stel voor een wet te maken, waarin toelating van moslims zoveel mogelijk wordt tegengegaan; waarin gekeken wordt naar bruikbaarheid voor het land, en waarin de toegestane hoeveelheid per jaar begrensd is.

Toelating op bruikbaarheid : net als in engelstalige gebieden.
Daarnaast een echte inbutrgeringscursus, net als in USA; met een serieus examen of toets, en als alles goed is, verblijfsvergunning voor een bepaalde periode; bv 2 jaar.
De eerste 5 jaar gen toegang tot sociale wetten of subsidies.
Bij criminaliteit uitzetting (hele gezin)

Met een goede wet--die dan ook nog uitgevoerd dient te worden- krijgen we ons eigen land terug en kunnen we de islamisatie een halt toe roepen.

1 opmerking:

Plato zei

Kletersteeg, met dit blogje verdient u het levenslang in een boerka MET oogkleppen te lopen. U bent niet van deze wereld, daarom is het beter deze aan uw ogen te onttrekken.